Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine “KTTAPE” (v nadaljevanju splošni pogoji) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino “KTTAPE” (v nadaljevanju “trgovina”) upravlja družba INT CATALEA, trgovina in storitve d.o.o., Smledniška cesta 94, Kranj, 4000 Kranj, matična številka 6790747000 (v nadaljevanju “prodajalec”).

Splošni pogoji določajo delovanje trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih prodajalca.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled na voljo tudi na prevzemnih mestih prodajalca.

Ponudba artiklov
Cene so predstavljene kot Spletne cene. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru takojšnjega 100% plačila. Prodajalec si pridržuje pravico do sprememb cen in artiklov.

Načini plačila
Prodajalec omogoča naslednje načine plačila:
a) z nakazilom na račun prodajalca INT CATALEA, trgovina in storitve d.o.o., št. SI56 1910 0001 1293 182, odprt pri DBS d.d.;
b) s plačilom preko sistema PayPal (v tem primeru nastanejo stroški plačila v višini 0,50 EUR);
c) s plačilom po povzetju.

Cene
Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z v prejšnjem členu navedenimi načini plačila. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo prodajalec kupcu ponudil rešitev ter mu omogočil odstop od nakupa.

Kupoprodajna pogodba
Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec potrdi naročilo ter kupcu posreduje elektronsko sporočilo o potrditvi nakupa.

Pravica do odstopa od nakupa ter vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v roku 14 dni od prejetja naročenega blaga odstopi od pogodbe. Pri tem je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo v postopku odpovedi nakupa.

Garancija in dostava
Storitev ima garancijo do preteka celotnega roka spletne uporabe za dodeljeno kodo. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.
Prodajalec bo storitev omogočil v dogovorjenem roku preko Pošte Slovenije.
Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancije oziroma storitev.

Odveza odgovornosti
Prodajalec se trudi zagotavljati točnost in pravilnost objavljenih podatkov. Kljub temu, pa se lahko lastnosti produktov, rok dobave ali cena spremenijo. V tem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila storitve.
Čeprav se prodajalec trudi zagotoviti natančne fotografije pri prodaji storitev, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo navedene lastnosti storitve.

Opozorilo v povezavi z medicinskimi pripomočki
Vse informacije in vsebine na spletni strani so samo informativne narave in ne služijo kot zamenjava za mnenje, diagnoze in zdravljenje s strani kvalificiranih zdravnikov oz. pooblaščenih medicinskih strokovnjakov. V primeru zdravstvenih težav se nemudoma obrnite na svojega zdravnika oziroma kontaktirajte nujno medicinsko pomoč na 112.

Avtorske pravice
Objavljene vsebine in tehnologije so last prodajalca. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi deli programske kode, vsa programska arhitektura in inženiring, grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti prodajalca je prepovedano.
Za uporabo vsebin je potreben predhoden dogovor s prodajalcem.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Vse morebitne spore lahko stranke naslovijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Prodajalec bo v deset delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

 

 

       

KT TAPE

Slovenija - Croatia - Österreich

GSM 040 705 346

info@kttape.si

Smledniška 94, 4000 Kranj

Slovenija