KT Tape® Gentle Bež, Dolžina 5m


15,50 €
Flat Shipping: 1,00 €Nežno lepilo, da trak lažje odstranimo, brez lateksa, 100% bombaž

SOLD BY

Super UserEkstra nežno lepilo, zaradi katerega se trak lažje odstrani
Obstojen do 3 dni
Ne vsebuje lateksa
Iz 100% babaža

BOLEČINE V MIŠICAH, SKLEPIH IN TETIVAH

Potrebujete podporo za več treningov, vendar z nežnim lepilom? KT Tape® Gantle je prava izbira. Enako kot KT Tape® Original lajša bolečine in ostaja pritrjen do 3 dni, tudi po tuširanju, v vlagi, mrazu, celo v bazenu. Vendar pa se KT Tape® Gantle zaradi posebnega lepila lažje odlepi in je še bolj prijazen do kože.

V paketu je 20 že narezanih trakov in hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah.

NEŽNO LEPILO
KT Tape® Gantle je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 3 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Enako kot KT Tape® Original, ima trak Gantle patentirano lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda še dlje. Za tiste z bolj občutljivo kožo, imajo trakovi Gantle še bolj nežno lepilo, ki omogoča, da trak po končani uporabi, lažje odlepimo.

DAJE PODPORO
Elastično jedro trakov KT Tape® zagotavlja močno podporo mišicam, sklepom in tetivam, pri tem pa vas ne omejuje pri gibanju.

TRAJA DLJE
Bombažna vlakna trakov KT Tape® Gantle so prepletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, vam pa omogoča dolgotrajno udobje in nošenje.

BOMBAŽNA MIKROVLAKNA
Bombažna mikrovlakna KT Tape® trakov so tesno spletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje, hkrati pa dajejo občutek mehkobe.

PREDNAREZANI "I" TRAKOVI
KT Tape® so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje. Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

NA VOLJO V KOŽNI BARVI

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
KT Tape® uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

 SPECIFICATIONS

 

 

       

KT TAPE

Slovenija - Croatia - Österreich

GSM 040 705 346

info@kttape.si

Smledniška 94, 4000 Kranj

Slovenija