KT Tape® PRO Črn, Dolžina 5m


20,90 €
Flat Shipping: 1,00 €100% sintetična vlakna, brez lateksa

SOLD BY

Super UserKT Tape® PRO
Potrebujete podporo, ki bo zdržala najtežje treninge? KT Tape® PRO je točno tisto, kar vam je naročil trener. Lajša bolečine in daje podporo, ki jo potrebujete. Trakovi ostanejo na svojem mestu tudi po več treningih, do 7 dni, vključno v najtežjih razmerah, tudi po tuširanju in izpostavljanju vlagi, mrazu, celo v bazenu.

KT Tape® PRO je dizajniran za najzahtevnejše razmere. Je edina linija kinezioloških trakov, narejena iz 100% sintetičnih vlaken, z močnim lepilom, ki zdrži vse, s čemer ga obremenite.

V paketu je 20 že narezanih trakov iz 100% sintetičnih vlaken ter hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah. Vse je shranjeno v trdni plastični škatlici s pokrovčkom, da bo trak naše varno mesto v vaši športni torbi.

MOČNO LEPILO
KT Tape® PRO je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 7 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Tako KT Tape® PRO kot KT Tape® Original uporabljata patentirano lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

PODPORA BREZ PRIMERE
KT Tape® PRO ima močnejše elastično jedro, ki zagotavlja maksimalno podporo mišicam, sklepom in tetivam, hkrati pa ne omejuje gibanja.

TRAJA DLJE
Močnejša elastična jedra trakov KT Tape® PRO ohranjajo elastičnost traku dlje časa od bombažnih kinezioloških trakov. Z drugimi besedami, zagotavljajo vam močno podporo tako dolgo, kot jo boste potrebovali in še dlje. Vrhunski športniki se zanašajo na moč in vzdržljivost, KT Tape® PRO trakovi jim jo zagotavljajo.

SINTETIČNA MIKROVLAKNA
S posebno prilagojenimi mikrovlakni KT Tape® PRO zagotavljajo 100% udobje med tuširanje, v bazenu ali pri gibanju. Triatlonci, plavalci, deskarji, kolesarji… zagotovo veste o čem govorimo. Sintetična mikrovlakna se izredno hitro sušijo in tako zagotavljajo boljše razmerje težo in trdnostjo. Vlakna delujejo protimikrobno, kar pomeni, da jih lahko nosite še dlje časa.

PREDNAREZANI "I" TRAKOVI
KT Tape® PRO so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje. Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

ODSEVNI DIZAJN -> SKRBI ZA VAŠO VARNOST
Bodite vidni. Bodite varni. KT Tape® PRO imajo vgrajene odsevne elemente, ki imajo dodatno funkcijo odsevnosti in so odličen pripomoček, s katerim opozarjate nase, ko trenirate v temi ali mraku oziroma v razmerah, ko je manj svetlobe; na primer ko se podate na večerni tek ali kolesarjenje.

NA VOLJO V VEČ BARVAH

ZAŠČITNI POTOVALNI BOX
KT Tape® PRO trakovi so shranjeni v priročni škatlici, ki jo lahko varno pospravite v svojo športno torbo. Ali jo uporabite v kašen drug namen; na primer da vam prinese srečo, če sodite med vraževerne. Bodite izvirni in to delite z nami.

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
KT Tape® PRO uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.SPECIFICATIONS

 

 

       

KT TAPE

Slovenija - Croatia - Österreich

GSM 040 705 346

info@kttape.si

Smledniška 94, 4000 Kranj

Slovenija