KT TAPE® Original Črn, Dolžina 5m


14,50 €
Flat Shipping: 1,00 €Kinezio trakovi iz 100% bombaža

SOLD BY

Super UserUdobni za nošenje do 3 dni
Se ne odlepijo v vodi
Lajšajo bolečine

BOLEČINE V MIŠICAH, SKLEPIH IN TETIVAH
Potrebujete podporo, ki bo trajala več treningov? KT Tape® Original lajša bolečine in ostaja pritrjen do 3 dni, tudi po tuširanju in izpostavljanju vlagi, mrazu, celo v bazenu.

V paketu je 20 že narezanih trakov in hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah.

MOČNO LEPILO
KT Tape® je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 3 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Tako KT Tape® PRO kot KT Tape® Original imata patentirano lepilo, ki bo zdržalo najmanj tako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

ODLIČNA PODPORO
Elastično jedro trakov KT Tape® zagotavlja močno podpro mišicam, sklepom in tetiva, pri tem pa vas ne omejuje pri gibanju.

TRAJA DLJE
Bombažna vlakna trakov KT Tape® Gantle so prepletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje.

BOMBAŽNA MIKROVLAKNA
Bombažna mikrovlakna KT Tape® trakov so tesno spletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in učinkovito odvaja vlago, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje, hkrati pa dajejo občutek mehkobe.

PREDNAREZANI "I" TRAKOVI
KT Tape® so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje. Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

NA VOLJO V VEČ BARVNIH ODTENIKIH

ZAŠČITNI POTOVALNI BOX PRIMEREN ZA POTOVANJA

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
KT Tape® uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.SPECIFICATIONS

 

 

       

KT TAPE

Slovenija - Croatia - Österreich

GSM 040 705 346

info@kttape.si

Smledniška 94, 4000 Kranj

Slovenija