KT Tape® so elastični športni trakovi, ki lajšajo bolečine v mišicah, vezeh in tetivah ter dajejo stabilnost in oporo sklepom.

Kaj so KT Tape® trakovi

Spoznajte preproste tehnike, s katerimi si olajšajte bolečino, zagotovite stabilnost in podporo ter pospešite celjenje.

Kako uporabiti

Julia Mancuso - dobitnika 4 medalj na olimpijskih igrah, 5 medalj na svetovnih prvenstvih

Naši športniki

Kineziološki trak KT Tape® PRO Blue Cristal, 5m*5cm, Limited edition


22,90 €
Se izračuna ob koncu naročila

SOLD BY

Super User


100% sintetična vlakna, brez lateksa

Opis

Obstojnost traku: najmanj 7 dni
Obstojnost v vodi:
se ne odlepijo
Material:
100% sintetična vlakna, ki dihajo
Primerni za različne poškodbe in stanja: 
teniški komolec, zvin gležnja, bolečine v kolku, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, vnetje ahilove tetive, sindrom karpalnega kanala, poškodbe mišic…

Naročila lahko oddate: v spletni trgovini, Facebook trgovini ali na info(at)kttape.si ali partnerskih prodajalnah.

KT Tape® PRO
Potrebujete podporo, ki bo zdržala najtežje treninge? KT Tape® PRO je točno tisto, kar vam je naročil trener. Lajša bolečine in daje podporo, ki jo potrebujete. Trakovi ostanejo na svojem mestu tudi po več treningih, do 7 dni, vključno v najtežjih razmerah, tudi po tuširanju in izpostavljanju vlagi, mrazu, celo v bazenu.

KT Tape® PRO je dizajniran za najzahtevnejše razmere. Je edina linija kinezioloških trakov, narejena iz 100% sintetičnih vlaken, z močnim lepilom, ki zdrži vse, s čemer ga obremenite.

V paketu je 20 že narezanih trakov iz 100% sintetičnih vlaken ter hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah. Vse je shranjeno v trdni plastični škatlici s pokrovčkom, da bo trak naše varno mesto v vaši športni torbi.

MOČNO LEPILO
KT Tape® PRO je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 7 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Tako KT Tape® PRO kot KT Tape® Original uporabljata patentirano lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

PODPIRA BREZ PRIMERE
Kinesio tape metoda zagotavlja močno podporo mišicam, sklepom in tetivam, kar omogočajo elastična jedra trakov KT Tape® trakov. Nameščen trak omogoča, da se neovirano gibate in ne zmanjšuje prekrvavitve.

TRAJA DLJE
Močnejša elastična jedra trakov KT Tape® PRO ohranjajo elastičnost traku dlje časa od bombažnih kinezioloških trakov. Z drugimi besedami, zagotavljajo vam močno podporo tako dolgo, kot jo boste potrebovali in še dlje. Vrhunski športniki se zanašajo na moč in vzdržljivost, KT Tape® PRO trakovi to zagotavljajo.

SINTETIČNA MIKROVLAKNA
S posebno prilagojenimi mikrovlakni KT Tape® PRO zagotavljajo 100% udobje med tuširanje, v bazenu ali pri gibanju. Triatlonci, plavalci, deskarji, kolesarji… zagotovo veste o čem govorimo. Sintetična mikrovlakna se izredno hitro sušijo in tako zagotavljajo boljše razmerje med težo in trdnostjo. Vlakna delujejo protimikrobno, zato jih lahko nosite še dlje časa.

PREDNAREZANI "I" TRAKOVI
KT Tape® PRO so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje.

Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

ODSEVNI DIZAJN -> SKRBI ZA VAŠO VARNOST
Bodite vidni. Bodite varni. KT Tape® PRO imajo vgrajene odsevne elemente, ki imajo dodatno funkcijo odsevnosti in so odličen pripomoček, s katerim opozarjate nase, ko trenirate v temi ali mraku oziroma v razmerah, ko je manj svetlobe; brezskrbno se podatje na večerni tek ali kolesarjenje.

NA VOLJO V VEČ BARVNIH ODTENKIH

ZAŠČITNI POTOVALNI BOX
KT Tape® PRO trakovi so shranjeni v priročni škatlici, ki jo lahko varno pospravite v svojo športno torbo. Ali jo uporabite v kašen drug namen; na primer da vam prinese srečo, če sodite med vraževerne. Bodite izvirni in to delite z nami.

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
KT Tape® PRO uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

Kako poteka namestitev kinezioloških trakov se lahko naučite na YouTube kanalu Tesla Center:

Vprašanje

 

 

       

KT TAPE

Slovenija - Croatia - Österreich

GSM 040 705 346

info@kttape.si

Smledniška 94, 4000 Kranj

Slovenija